Продава се BMW на Златко Баретата за 400 бона

Златомир Иванов броил двойно по-голяма сума за баварското бижу

Новини
10:45 - 23 Март 2019
25935
Продава се BMW на Златко Баретата за 400 бона

Шестгодишно BMW 7-ма серия в матов черен цвят, доскоро принадлежало на прословутия ъндърграунд герой Златомир Иванов – Баретата, се появи в сайт за продажба на автомобили, забеляза Lupa.bg. Колата е обявена за продан за фантастичните 190 900 евро.

Луксозната лимузина е бронирана по поръчка в завода на BMW с най-високата степен за сигурност Б7, а запознати твърдят, че навремето Златко е броил за него над 400 000 евро, защото е с абсолютно всички екстри и разполага с най-мощния двигател. Цената на возилото се оскъпява толкова основно заради масивната бронировка.

След стрелбата срещу Иванов в началото на 2013 г. пред входа на Съдебната палата в София той беше развил страхова невроза, че всеки момент може да бъде атакуван отново. Поради тази причина беше въвел много строги мерки за опазването на живота си и харчеше баснословни суми за да се чувства по-сигурен.

Откакто миналата есен 24-годишният син на Златомир – Алекс си отиде без време от ужасяващото генетично заболява муковисцидоза, татко му обръща все по-малко внимание на дреболии като автомобили и охрана. По тази причина колата е пусната в продажба за половината от заводската си цена.