Продуцент накарал Шарън Стоун да спи с Уилям Болдуин

66-годишната актриса описа в мемоарите си от 2021 г. за натиска, който й е бил оказан, без тогава да разкрива самоличности

Нещо за четене
10:24 - 13 Март 2024
6306
Продуцент накарал Шарън Стоун да спи с Уилям Болдуин

Шарън Стоун за първи път разкри имената на хората, които са били замесени в скандална ситуация, в която продуцент я накарал да прави секс с колега, за да подобри представянето му във филма, който двамата снимали и да добави химия към екранната им връзка.

66-годишната актриса описа в мемоарите си от 2021 г. за натиска, който ѝ е бил оказан, без тогава да разкрива самоличности. Само преди дни обаче тя разкри кои са тези хора - актьорът е братът на Алек Болдуин, Уилям Болдуин, продуцентът е Робърт Еванс, а филмът е "Сливър", от 1993 г.

Еванс, който почина през 2019 г., е продуцент на филмите "Китайски квартал" ​​и The Cotton Club и ръководи проекти като "Кръстникът", "Италианската работа" и "Великият Гетсби".

"Сливър" беше следващият филм на Шарън, след като постигна огромен успех и се превърна в мегазвезда с хита от предходната година "Първичен инстинкт".

"Те очакваха да им поднеса на тепсия още един огромен хит и ми дадоха всякакви обещания.

След като дойде вече времето да снимаме, ми казаха, че сме сключили прекалено суетна сделка и че няма да получа това, което ми се полага", сподели Стоун в интервю за популярен подкаст. "Тогава те започнаха да се опитват да ме обвинят за собствените си грешки, защото направиха ужасни грешки в начина, по който наеха режисьори и актьори." 

Тя сподели, че бившият актьор, превърнал се в продуцент, Евънс,

я извикал в офиса си, за да направи опит да я накара да спи с главния актьор Уилям Болдуин извън снимачната площадка.

"Той ме повика в офиса си. Имаше тези много ниски дивани от седемдесетте, осемдесетте години, така че аз всъщност седях на пода, когато трябваше да съм на снимачната площадка. Той започна да обикаля из офиса си със слънчеви очила и да ми обяснява, че е спал с Ава Гарднър и че аз трябва да спя с Болдуин, защото ако го направя, представянето му щеше да се подобри. А ние имахме нужда той да стане по-добър във филма, защото това беше проблемът", споделя Стоун.

"И че ако може да спя с него, защото след това сме щели да имаме химия на екрана и тогава това щяло да спаси филма.

Истинският проблем за филма бях аз, защото съм била напрегната и неистинска актриса, която може просто да спи с него и да върне нещата в релси. Истинският проблем беше, че бях стегната", допълва още блондинката.

Шарън споделя, че когато чула искането му, тя просто се сетила как той не е я е послушал като му дала списъка с актьори, които предложила за ролята на Болдуин във филма, и защо шефовете на филма са очаквали, че Уилям ще има същото присъствие на екрана, каквото е имал колегата ѝ Майкъл Дъглас. "Не трябваше да спя с Майкъл Дъглас. Майкъл идваше на работа и знаеше как да изпълни всяка поставена му задача, да прочете една реплика, да я изрепетира и да се появи на снимачната площадка, за да я заснеме. И изведнъж се озовах в схемата, в която "трябва да спя с хората", разказва още блондинката, цитирана от dir.bg.

Тя припомни, че филмът "Сливър" все пак е привлякъл значителните 280 милиона долара в боксофиса, дори това да са пари, които са под очакванията.