Прогнозата за лошо време отменя концерта на Миро в Плевен

НИМХ предупреждава за дъждове в цялата страна, а той трябваше да пее на открита сцена в града

Новини
10:49 - 16 Септември 2023
10329
Прогнозата за лошо време отменя концерта на Миро в Плевен

Концертът на българския изпълнител Миро, който трябваше да се проведе тази вечер на сцената на Летния театър в Плевен, се отлага. Причината е прогнозата за лоши метеорологични условия, което би направило събитието невъзможно за реализиране, съобщават организаторите от Artvent на своята страница във фейсбук.

Оттам добавят, че скоро ще бъде съобщена нова дата за концерта, който е част от турнето на Миро Best of. Закупените към момента билети ще важат за нея без презаверяване. Ако наложилата се промяна не е удобна за почитателите на изпълнителя, те ще могат да получат парите си обратно чрез каналите за продажба онлайн и на място до 25 септември 2023 г. включително.

Турнето на Миро започна на 11 август в Созопол. То включва концерти в Бургас, Стара Загора, Варна. На 11 октомври ще се състои концерт в зала 1 на НДК в София. Организаторите обявиха и втора дата за София на 21 декември, когато ще е специалното коледно издание на музикалното събитие с допълнителни рождествени песни.

Преди началото на турнето Миро издаде нов сборен албум - "46" ("Вирджиния рекърдс"), представен в края на април. Малко по-късно излезе и видеото към песента "Отначало" с режисьор Валери Милев.