Промениха датата на пресконференцията на Сираков и Боримиров

Спорт
15:29 - 11 Декември 2023
2479
Промениха датата на пресконференцията на Сираков и Боримиров

Левски даде подробности за пресконференцията, която ще дадат мажоритарният собственик Наско Сираков, изпълнителният директор Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет Борислав Георгиев. Те ще говорят в сряда (13 декември) от 11:00 ч., а не в четвъртък, както първоначално бе обявено.

На брифинга ще бъде представен отчет за дейността и резултатите на клуба през 2023 г., а освен това ръководството на "сините" ще представи визията за развитие на Левски през следващата година.

Ето какво написаха от "Герена":

"Уважаеми представители на медиите,

ПФК Левски има удоволствието да Ви покани на пресконференция, която ще се проведе на 13 декември, сряда от 11:00 часа в залата за пресконференции в Сектор В на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов". В брифинга участие ще вземат мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков, изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет на ПФК Левски Борислав Георгиев.

На пресконференцията ще бъде представен отчет за дейността и резултатите на клуба през 2023 година. За ръководството на ПФК Левски е приоритет да осигури ясна и конкретна информация за всичко свързано с постигнатото от нашия клуб, както и за визията за развитие на ПФК Левски през 2024 година.

На пресконференцията ще бъдат допускани представители на медиите само с валидни журналистически карти".