Провал ли е "Скрита самоличност"?

Декорът, осветлението и начинът на представяне изглеждат като повторение на предаване от 2000-та година - смятат зрители на шоуто

Нещо за четене
16:30 - 04 Юни 2024
15003
Провал ли е "Скрита самоличност"?

На 3 юни по Нова тв започна новото шоу "Скрита самоличност". Към предаването имаше големи очаквания, но те не се оправдаха и много от зрителите останаха разочаровани. Шоуто бе усилено рекламирано от няколко месеца и дори и забавният и готин водещ Герасим Георгиев - Геро не можа да спаси от провал първия епизод на "Скрита самоличност", видя Lupa.bg.

Проектът бе оповестен от Нова тв още през март. Тогава започна и набирането на документи на кандидати за участие. Във всеки епизод един играч се изправя пред осем мистериозни персонажа и списък с техните професии или други интересни факти от техните биографии. Участникът трябва да прецени кой факт или професия за кого се отнася в преследване на голямата награда от 100 000 лева.

По време на разследването най-важните оръжия, необходими за победата, са логиката и интуицията. Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкова повече нараства паричната награда, която може да спечели. Но по регламент може и да загуби, ако не разпознае съответния участник. 

"Скучно е. Харесвам Геро, но самостоятелно не може да води", "Гледал съм предаването по италианска телевизия. Сменете музикалното оформление и бутнете малко студиото. Все едно гледам "Сделка или не", "От него зависи да предразположи участниците. Той все едно урок води, скука", "Предаването е боза" - пишат в социалните мрежи.

"Предаването не е тъпо и скучно, както го описват повечето коментари, но декорът, осветлението и начинът на представяне изглеждат като повторение на предаване от 2000-та година. В този кръг, в който застават “заподозряните”, можеше да се сложи нещо което да присветва когато дойде моментът на съспенса. Това със Zoom-a е по-зле от индийски сериал. Прекалено тъмно и мрачно изглежда всичко. На моменти напомня на “Сделка или не”, което пък излъчват два часа по-рано. Ако не променят нещо, се съмнявам, че и 1 сезон ще изкара, да не говорим, че просто не става да се конкурира с “Кой да знае” в този си формат" - смята друг зрител.