Психолог: Нинова излъчва бригадирски плам , патриотите - хомо паника

Актуални новини
17:32 - 02 Юни 2019
2816
Психолог: Нинова излъчва бригадирски плам, патриотите - хомо паника

Психологът Росен Йорданов направи интересен анализ на поведението преди и след изборите на политиците от различните краища на спектъра у нас. Според него в кампанията са доминирали предвидимите и стандартни послания, но това не значи, че не може да си направим весели изводи.

По думите на специалиста, лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов внимателно се опитва да прави своя характерен егоцентризъм чаровен и успява в голяма степен.

,,Аз мога да обобщя неговото явяване преди и след изборите със следното – той нито е толкова притеснен преди изборите, нито е толкова щастлив след изборите“, каза Росен Йорданов като коментар на изказванията и действията на  Бойко Борисов след изборите.

За оттеглянето на Цветан Цветанов от челната позиция в ГЕРБ психологът  коментира, че вижда дълбока тъга. ,,Господин Цветанов е особено огорчен, въпреки че неговото публично поведение е доста сдържано, лишено от богати емоционални нюанси, но определено по начина, по който изговаря думите, разочарованието му е много дълбоко‘‘.

В анализа си за Корнелия Нинова Йорданов посочи, че тя излъчва бригадирски плам, но с поведението си прикрива факта, че не се чувства достатъчно искрена и откровена. ,,Никога не греша", това казва усмивката на Корнелия Нинова. Това според Росен Йорданов обаче не се получава добре и според него е проличало, че оставката й като лидер на БСП не е влизала в нейните планове.

За ДПС психологът отбеляза отличното настроение у първите двама в листата Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ. „Това е необичайна емоция за тази партия, там нещата са много консервативни”, посочи Росен Йорданов. 

За Обединените патриоти фактът че се замерят с хомофобски обиди, показва неувереност. „Хомосексуална паника от двете страни“ – така психологът определи размяната на остри и обидни реплики между Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки и Волен Сидеров.