ПСЖ прекратява договора на Рамос?

Знаехме за здравословните му проблеми, твърди спортният директор Леонардо

Спорт
16:28 - 01 Ноември 2021
1869
ПСЖ прекратява договора на Рамос?

Серхио Рамос премина в Пари Сен Жермен преди четири месеца, но все още не е направил своя официален дебют за тима и спекулациите свързани с бъдещето му продължат. Все още парижани не могат да обявят дата на неговото завръщане на терена, след като на няколко пъти той бе близо, но в крайна сметка нови проблеми го отлагаха.

Именно поради тази причина тази сутрин вестник “Паризиен” съобщава, че ръководството на тима е започнало да обмисля да се раздели с играча в близко бъдеще, ако няма драстична промяна в ситуацията.

Бранителят е бил за последно на терена на 5 май, когато игра за Реал Мадрид при загубата с 0:2 от Челси в Шампионската лига. През цялата миналата кампания той също страдаше от поредица от контузии, които му позволиха да запише едва едва 21 мача във всички турнири.

В интервю вчера спортният директор Леонардо заяви, че от ПСЖ са били наясно с проблемите му и не са изненадани.

“Ние бяхме наясно с контузията на Рамос. Испанската преса играе игри, но ние бяхме наясно с проблемите му. Знаем какво става”, заяви бразилецът.

Въпреки това френското издание твърди, че Рамос, който подписа договор до лятото на 2023-а, може да си тръгне, ако не през зимата, то през следващото лято. Въпреки това в ПСЖ продължават да се надяват, че той ще може да преодолее своите проблеми и да изиграе по-сериозна роля за парижани през втората половина на сезона.