ПТП след запой: Ей го синковеца с брабус за 400 бона (СНИМКА)

Новини
21:10 - 04 Август 2021
39846
ПТП след запой: Ей го синковеца с брабус за 400 бона (СНИМКА)

Ето го синковеца, който след цяла нощ пукница по баровете в Слънчев бряг размаза мерцедес „Брабус“ за над 400 хиляди лева в зрелищна катастрофа на главния път между Несебър и Св. Влас.

Lupa.bg се добра до снимка на 18-годишния Божидар, направена в нощта преди да потроши кола колкото бюджета на Сомалия за здравеопазване. На кадъра ясно се вижда, че младият тарикат е прекарал яко парти с чаши алкохол + енергийна напитка за разредител. На фото щастливият богаташ пък категорично размахва бутилка маркова водка.

Невръстният тежкар се оказа неслучайно синче – наследник на богат бизнесмен от София, притежател на борса за плодове и зеленчуци.

„Супер колата с 800 конски сили под капака е произведена в края на 2019 г. и е закупен по повод 18-я рожден ден на богаташкото синче. Само регистрационният му номер след „СВ“ е от повтарящи се три пъти двойки от цифра с буква и струва 7000 лв.

За навършването на пълнолетие на 27 февруари 2021 г. Божидар получава луксозното возило от баща си Диан, като веднага младежът се изфуква в инстаграм със серия от снимки и посланието „Мистър Кеш в разгара си“.

Lupa.bg припомня, че на световно значимия му 18-и рожден ден Божидар гърмя като каубой в центъра на София, а партито за неговото възмъжаване бе огласено от чалга звездата Гери-Никол, която му пя на ушенце.