Пугачова се подмлади с 30 години

През ключалката
08:00 - 07 Октомври 2021
11854
Пугачова се подмлади с 30 години

Примата на руската естрада Алла Пугачова не престава да шокира своите поклонници. Неотдавна тя поднесе своеобразен подарък на феновете си, демонстрирайки идеална външност, на която биха завидели мнозина млади девойки. 72-годишната певица е дръпнала поне 30 години, коментират интернет ползвателите.

Съпругът на Алла тв водещият Максим Галкин публикува в социалните мрежи снимка, на която Пугачова изглежда като младо момиче – видимо отслабнала, в светли елегантни панталони, тъмна блуза и къдрава коса.

Последователите на шоумена в социалната мрежа не скриха в своето изумление и посипаха примата с комплименти. „Алла тук изглежда по-млада от Галкин, който е на 45 години“, гласи един от коментарите. Снимката на певицата се появи на фона на слуховете, че тя има здравословни проблеми. Според запознати, напоследък Пугачова страда от високо кръвно налягане.

Преди време примата на руската естрада разкри тайната на поредното си подмладяване - пред журналисти тя се изпусна, че е прибягвала до процедури за лифтинг /повдигане/ на лицето. Тя обясни, че манипулациите са извършени под местна упойка. Пугачова уточни, че си е правила лифтинг на челото и скулите.

„Да, правиха ми леки манипулации, но аз по принцип имам хубава кожа, както и добри приятели пластически хирурзи“, сподели пред журналисти екссъпругата на Филип Киркоров. В същото време Алла заяви, че все още не е прибягвала към инжекционна козметология. „Чета в социалните мрежи, че другите си правят. Сигурно и на мен вече ми е време“, с усмивка намекна изпълнителката на шлагерите „Миллион алых роз“ и „Арлекино“.