Путинистът Стивън Сегал чукна 70 в Москва

Сред гостите на звездата беше особено противният кремълски пропагандист Владимир Соловьов

Топ
18:22 - 12 Април 2022
4217
Путинистът Стивън Сегал чукна 70 в Москва

Холивудският актьор с руски паспорт Стивън Сегал отпразнува рождения си ден в ресторант „Марио“ в Москва, пише в. „Комсомолская правда“. Сред гостите на звездата бяха тв водещият Владимир Соловьов, главният редактор на канала RT Маргарита Симонян със съпруга си, режисьор Тигран Кеосаян, продуцент Виктор Дробиш, актьорът Алексей Чадов, дипломатът Олег Фирър.

Когато Сигал се обърна към приятелите си с тост, Соловьов преведе речта му от английски, допълва изданието. „За мен е чест, че сте с мен днес. Вие сте моето семейство и мои приятели. Обичам ви всички. Ние сме заедно. И в хубави и в трудни времена“, каза Сегал. От кадрите в социалните мрежи става ясно, че  Соловьов е влязъл в ролята не само на преводач, но и на водещ на празничната вечер. Холивудската звезда получи руско гражданство през 2016 г., като в различни интервюта актьорът разкри, че има корени в Русия, Украйна и Беларус.

Преди няколко месеца Сегал влезе в руската политика – той стана член на партията „Справедлива Русия-За истината“ и дори се зае с първия си законопроект. Нормативният акт, чиито автор е екшън актьорът, предвижда ожесточаване на наказанията за екологически престъпления. Според проекта на Сегал, лицата, замърсяващи водата, атмосферата или морската среда, ще носят наказателна отговорност, включително и лишаване от свобода. В момента действащото законодателство предвижда затвор, само в случай, че нарушаването на екологичния баланс е довело до тежка вреда за здравето и живота на хората.

Световните агенции припомнят, че преди време екшън актьорът купи луксозен дом в село Усово, Московска облост. Според запознати, за имота Сегал е броил около 1,2 млн. евро. Преди време актьорът се регистрира в новата си родина като индивидуален предприемач.