"Акулата" Денис Теофиков се хвали със стилист

Младокът непрекъснато получава комплименти от своите фенове за това как изглежда

През ключалката
12:27 - 20 Юни 2019
10563
"Акулата" Денис Теофиков се хвали със стилист

Денис Теофиков е сред новите лица на „Пайнер“, а интересът към него вече е голям. Младото момче призна, че въпреки крехката си възраст, вече има свой стилист.

“Що се отнася до моя стайлинг, опитвам се да съм в крак с модата и модните тенденции. Има хора, които се грижат за моя външен вид.” – казва певецът.

Той е на мнение е, че външният вид е много важен в днешно време и много влияе върху това, което правиш. Затова е щастлив, че непрекъснато получава комплименти от своите фенове за това как изглежда.

Само с няколко песни младият изпълнител успя да се нареди сред музикалните идоли на тийнейджърите. Той споделя, че винаги е мечтал да се занимава с музика и за него е чест да наследи таланта на своите родители. Кариерата му стартира с дуета “Грешка беше” с Цветелина Янев, който го превърна в звезда за една нощ.

“Тази песен е моята визитна картичка, защото това е първата ми записана песен. Дори в моя профил в инстграм, описанието ми казва, че първата ми песен е с Цветелина Янева.” – казва той пред Estrada World.