"Ъпсурт" вече е в историята

Триото вече е дует, а Буч е солов изпълнител

През ключалката
16:15 - 10 Май 2019
4652
"Ъпсурт" вече е в историята

Една от най-успешните рап формации у нас – "Ъпсурт" вече е в историята. От скоро триото вече е дует, а Буч солов изпълнител, потвърди самият той.

"Станаха дует. Не сме се карали, не сме се били, разделихме се по взаимно съгласие. Просто не бях съгласен с посоката. В един момент беше най-добре всеки да ходи натам, накъдето го влече най-много. Аз винаги съм си бил момче от квартала - обичам истинските неща в живота. Мога и с малко, нямам големи нужди. Добре е да се правят пари, но не се кефя да се правят кинти на всяка цена. Някак си се губи тръпката", заяви без цензура Буч.

През последните месеци спекулациите относно "Ъпсурт" не спираха. Както още на 20 март Lupa.bg писа, формацията се разпада. Ицо Хазарта пусна втора самостоятелна песен и това подсказа, че родните рап легенди се разпадат.

Самата група отрече това да е истина, като нарече новината не просто жълта, а дори кафява, но всъщност се оказа самата истина и Буч потвърди, че вече не е част от "Ъпсурт".

Първата самостоятелна песен на Красимир Генов, по-добре познат като Буч, вече е факт. В нея той си партнира с колегата си Goodslav, с който също са дългогодишни приятели. Парчето се казва "BG Rap" и излезе на 6 май.