"Бързи и яростни 9" излиза на голям екран през юни

Новият трейлър обещава най-мащабното и експлозивно приключение до момента

Култура
14:23 - 15 Април 2021
4140
"Бързи и яростни 9" излиза на голям екран през юни

Този юни семейството на "Бързи и яростни" се събира отново. 20 години след дебюта на първата част от поредицата Доминик Торето и компания се завръщат на големия екран с дългоочаквания от феновете "Бързи и яростни 9".

В сряда излезе и нов трейлър на филма.

В новата си мисия Дом се изправя пред най-страховития си противник – собствения му брат Джейкъб, изигран от една от най-големите звезди на професионалния кеч и екшън киното Джон Сина.

Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието му обаче не трае дълго, защото без значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си.

А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв – защото не всички роднини са семейство.

За да се справи с предизвикателството, Дом ще разчита на верните си приятели, които за пореден път се отзовават на помощ. Този път обаче битката ще е различна, а краят ѝ напълно непредвидим.

В ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен, Лукас Блек, Майкъл Рукър, Осуна и Карди Би.

"Бързи и яростни 9" ще излезе само в кината и IMAX на 25 юни.