"Драгалевци" на бунт срещу Анелия

През ключалката
12:47 - 05 Юли 2021
5663
"Драгалевци" на бунт срещу Анелия

Анелия отпразнува рождения си ден с голямо градинско парти в дома си в столичния квартал "Драгалевци". Съседите на певицата пропищяха от шумното парти, което се е състояло в двора на баровската къща на певицата. Комшиите на бившата жена на Коко Динев се "наслаждавали" на силната музика цяла нощ, научи Lupa.bg.

С Анелия са купонясвали колегите й Илиян, Джена, Миро и съпругата му Ели, Сиана, роднини и приятели на изпълнителката. Певицата духна 39 свещички на цели 6 празнични торти – всяка от които изобразяваща буква от името й.

„Реших спонтанно, че искам да празнувам. Аз съм човек на настроения, зодия Рак. Последната година беше трудна, не искам да звуча драматично, имах нужда от веселие – затова сме тук“ – сподели изпълнителката.

Звездата организира парти край басейна. Декорът е от две части в различните краища на къщата й в столичния кв. „Драгалевци“.

„Направих го с огромна любов. Хората, които присъстват на рождения ми ден, са роднини, приятели, колеги и такива, които по един или друг начин са ме докоснали емоционално, дори без да знаят.  Илиян отмени участие, за да присъства, Миро посрещна съпругата си Ели, за да ме уважат“ – разказва  рожденичката.

Не всички са успели да отбележат присъствие, като Деси Слава, Преслава и Софи Маринова, защото са имали участия извън София.

Картина, кошници с козметика, парфюми, тоалети и алкохол – това са някои от подаръците, които получила тя.