"Ергенът" Евгени чукна 35 без Валерия

Пианистът сам обясни, че предпочел да се наслади на красотите на България вместо да черпи приятели на тежки софри

Нещо за четене
17:34 - 24 Юни 2024
25227
"Ергенът" Евгени чукна 35 без Валерия

Евгени Генчев отпразнува своя 35-и рожден ден с поход из планините, но без Валерия, с която уж се събра в „Ергенът“. Пианистът сам обясни, че предпочел да се наслади на красотите на България вместо да черпи приятели на тежки софри. Само преди броени седмици Валерия чукна 26 години, но бе в компанията на своето семейство и участничката в „Ергенът“ Айлин, която също е сама, след като се раздели с богат иранец, пише „Хотнюз“. Тогава Валерия сподели, че минава през труден период.

Ерген номер две и победителката във формата вече не се следват в социалните мрежи, както беше съвсем доскоро. Те все още имат поети и платени събития, на които трябва да се правят, че са заедно, но за всички е видно, че участват в тях насила.

Докато Евгени обикаляше чукарите на личния си празник, Валерия също бе на разходка в планината, но с приятелка и любимите си кучета, показва нейно стори в инстаграм. „Направих още една обиколка около слънцето днес Не исках да го отбелязвам с парти. Не исках да е на маса с ядене и пиене в центъра на всичко.Исках да е навън. Да е преживяване. Да съм в движение. Да е сред природата. Нашата природа. Да усетя слънцето, земята, водата, гората.

Да стъпя на места, на които по един или друг повод не съм имал шанса да посетя. Има много такива. Прекалено много! Прекарах последните 48 часа в преходи в Стара Планина и Рила. Извървях около 40км баири. Краката ми са леш. Чувствам се изморен и същевременно зареден. Не, в случая това не е противоречие!Клише е, но казват ‘опознай родината си, за да я обикнеш’. След тези два дена, сърцето ми е пълно!

Религията ми е тази на себеизразяването и неспирното развитие. Нека с любов да не спираме да надграждаме това, което имаме- вътре в себе си, както всичко около нас!“, сподели Евгени.