"Ергенът": Сбърках, че не изгоних Виктория!

Нещо за четене
13:17 - 16 Май 2022
4143
"Ергенът": Сбърках, че не изгоних Виктория!

Виктор Стоянов проговори за огромния скандал, който избухна в последния епизод на "Ергенът". Виктория Капитонова и Александра отново се впуснаха в словесен двубой, но този път чашата преля , буквално - руската фурия заля психоложката с вода след множество обиди.

"Вчерашните негативни емоции ме върнаха в един много труден за мен момент. Гледайки отстрани, имайки пълната информация, виждам каква огромна грешка съм допуснал. Сгреших! Сгреших като се примирих, че не проучих повече детайли за случилото се и това доведе до сериозни последствия. Разкайвам се за случилото", каза Виктор.

"След постъпката на Виктор, който даде роза на оная Руска чума, категорично съм убеден, че той не заслужава обичта на Алекс. Надявам се да вземе правилното решение и да върне розата на Виктор на следващата церемония. Тя може да не спечели "Ергенът", но спечели нас феновете"; "Александра изтърпя много, но постъпката на Виктор не ми хареса. Може така да са му наредили продуцентите, но при всички положения поведението му бе грозно"; "Виктор е всичко друго, но не и мъж за пример" - пишат разочарованите почитатели в мрежата.