"Ергенът" смени Сашо Кадиев в "Преди обед"

Бившият гребец, който пише книга в момента, седна като коментатор, а не като водещ до Деси Стоянова

Нещо за четене
12:46 - 20 Юни 2022
4679
"Ергенът" смени Сашо Кадиев в "Преди обед"

Виктор Стоянов, който всички зрители продължават да наричат Ергенът, заместни Сашо Кадиев в студиото на "Преди обед". Бившият гребец, който пише книга в момента, седна като коментатор, а не като водещ до Деси Стоянова и отново потвърди, че има жена да себе си. Стоянов не пожела да назове името й, въпреки че Мария Тарашманова вече е разконспирирана. Младият мъж не скри, че тя била плътно до него в дните, когато предаването бе най-обсъжданата тема в България и Виктор се чувствал на показ всеки един момент.


Мария успяла да му осигури спокойствие и домашен уют, докато на улицата Стоянов бил непрекъснато обект на внимание и всички навлизали в личното му пространство. Водещата Стоянова не разкри къде е Сашо Кадиев, но Хотнюз пише, че той е с приятелката си в Малта.
Влюбените се наслаждават на екзотиката на острова по време на кратка ваканция. Сашо Кадиев и Ивелина Чоева са запалени пътешественици и при всеки удобен случай обикалят света. Двамата бяха в Америка, където Кадиев бе на турне, а миналото лято в Италия със семейство Петканови. Преди дни Чоева отбеляза рождения си ден също в чужбина.