"Фермерите" Красимира и Димитър направиха погача за бебето си

Момченцето се роди на 22 август, точно на рождения ден на своя баща

Нещо за четене
17:16 - 02 Октомври 2023
2355
"Фермерите" Красимира и Димитър направиха погача за бебето си

Красимира Цочева и Димитър Калайджиев, познати на зрителите от "Фермата" 5, направиха погача на сина си Владимир. Момченцето се роди на 22 август, точно на рождения ден на своя баща.

Наскоро семейството имаше и друг повод за празнуване. На 20 септември Красимира отбеляза рождения си ден със следната равносметка:

„ЧРД, Краска! Справи се и с тази година някак с финес, та даже и ти хареса. Няма лъскави снимки с торти, балони, подаръци, ако скролнете надясно. Просто аз и рошавото ми семейство. Обичам Ви! Благодаря на Бог, че е с нас. Благодаря за смеха, за сълзите и за всичкия този късмет по снимките“ – написа щастливата майка.

Краси и Митко сключиха брак през март тази година, като блондинката предложи на половинката си да се оженят.  И двамата имат по едно дете от предишните си връзки. Те се запознаха във „Фермата“ 5 и именно в телевизионното риалити любовта им пламна пред очите на милиони зрители. Тогава тя събра смелост и в ефир, в открито писмо, призна на своята тогавашна половинка, че не е щастлива и ще търси промяна.