"Игри на волята" вдигат мизата заради "Островът"

Риалитито на Нова тв се кани да удари Би Ти Ви в земята

Нещо за четене
13:11 - 26 Юли 2024
2397
"Игри на волята" вдигат мизата заради "Островът"

В „Игри на волята“ тази година сериозно са се мобилизирали заради новото шоу на конкуренцията „Островът на 100-те гривни“. Риалитито на Нова тв се кани да удари Би Ти Ви в земята с мащаб и разточителност, въпреки че го снимат в родината, а не в джунглата на Филипините.

Вкарали са 10 души повече от тези на „Островът“, разделили са ги в цели 5 племена, вместо 3, както досега, и имат една арена повече от преди, на която „гладиаторите“ ще мерят сили.

От Нова телевизия се заричат, че никога досега в българския ефир не е излъчвано толкова екстремно риалити, колкото ще бъде предстоящият сезон 6 на „Игри на волята“. Преди дни от медията потвърдиха информацията, че са се преместирили битките на север. Снимките вече не са край Царево, а близо до Шабла, където далеч по-рядко стъпват обикновени хора, тъй като има резервати и зони, контролирани от военните.

Там екипът е изградил 3 арени, вместо 2, както в предишните сезони. Освен това участниците са 40, което е с 10 повече в сравнение с конкуренцията от „Островът на 100-те гривни“. Те са разделени в общо 5 племена по 8 души. В предишния сезон в риалитито влязоха 33 души, разделени на 4 племена – Амазонки, Гладиатори, Старейшии и Изгубени.

За да конкурират успешно „Островът“ в „Игрите“ са заложили и на утежняване на и без това трудните битки. Тази година изпитанията щели да са нечовешки, а ситуацията се усложнява още повече и от ужсяващите жеги – температурите това лято са по-високи в сравнение с предишното. Другият ход на публиката е в ръщане в играта на любими играчи от предишни сезони. Това започва още миналата година с битки между тях, с които бяха избрани състезателите в предстоящ All Stars сезон, който събира ярки образи от предишни издания на шоуто. Не е ясно кога ще бъде излъчен той, но досега място в него са си извоювали общо 6 души – Филип Атанасов – Фифо, Алекса Ерски, Михаела Тодорова и Джералдин Тодорова, Димитър Морунов и Андрей Гридин.

Вече е определена и датата, в която риалитито ще тръгне в родния ефир – един от най-големите български празници, Съединението, 6 септември.