"Кака Лена" се обиди, ще съди Слави за песента-гавра

Проваленият политически шоумен се чувства най-голям мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение", пишат от "Продължаваме Промяната" в защита на Бориславова

Политика
22:52 - 05 Януари 2023
34698
"Кака Лена" се обиди, ще съди Слави за песента-гавра

Лена Бориславова ще съди сценаристите на Слави Трифонов за скандална и пошла песен по свой адрес. За това стана ясно от публикация на официалната страница на “Продължаваме Промяната” във Фейсбук. 
 
Песента вече се върти в социалните мрежи и се откроява със скандален текст върху музика от популярна поп-фолк песен. Тя повтаря всички атаки от жълти медии по адрес на бившата шефка на кабинета на Кирил Петков, включително описвайки я като лека жена и негова метреса. 

Мелодията е взета от хитовото за 90-те чалга парче "Хищна nиена", изпълнявано от Петра. В песента Бориславова е описана като “уморена кака Лена, гладна хиена”. Парчето се радва на изключителна популярност в социалните медии, въпреки че има и хиляди възмутени.

От публикация на страницата на "Продължаваме промяната" става ясно, че Бориславова ще предприеме мерки във връзка с "клеветническата кампания" срещу себе си. Ето какво написаха на страниците си във Фейсбук от партията:

"Продължаваме Промяната" ще подкрепи всички правни мерки, които Лена Бориславова предприема във връзка с клеветническата кампания срещу нея. Към списъка от ответници в съда току-що се присъедини и група неосъществени сценаристи. Зад тях се крие проваленият политически шоумен, който се чувства най-голям мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение".

Минути след позицията на ПП, самият Слави Трифонов също пусна пост по темата: “Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота освен лъжи за "Капитан Андреево" и за мафиоти, има и хумор. Нека се посмеем заедно”, пише Трифонов.

Ето я скандалната песен, която бе разпространена днес сутринта от телевизията на Слави: