"Капките" - втора порция емоции и без Фънки

Новини
20:23 - 26 Февруари 2024
43666
"Капките" - втора порция емоции и без Фънки

И тази вечер в "Като две капки вода" участниците ще зарадват зрителите с емоционални изпълнения, неповторими имитации и с поредна порция хитове от световната сцена.

След впечатляващия първи лайв на шоуто миналата седмица, подобрил рекорда за най-силен старт в историята, тази вечер предстоят още много неповторими имитации. Предишната седмица водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро се приземиха с парашути пред студиото и направиха силна заявка за новия сезон.

Към експертното жури в състав Хилда Казасян, Любо Киров и Веселин Маринов се присъедини Димитър Красимиров Милушев от публиката, който замести липсващия Димитър Ковачев-Фънки. Четиримата ще имат нелеката задача да оценяват невероятните музикални изпълнения се представиха и новите осем участници в сезона.

В първия лай победата грабна Владимир Зомбори с безупречната имитация на Джъстин Тимбърлейк. Актьорът показа и завидни танцувални умения с хита „Sexy Back”.

Първа на сцената тази вечер излезе актрисата от „Сатиричния театър“ Елена Атанасова. В предишното предаване тя успя да покаже цялата енергия и бунтарския дух на пънк и рок певицата P!nk и получи страхотни коментари от журито.