"Левски на левскарите" набира скорост, вече има 450 подписа

Спорт
16:36 - 14 Декември 2023
2278
"Левски на левскарите" набира скорост, вече има 450 подписа

Сдружението „Левски на левскарите“, което поиска мажоритарния пакет от акции на клуба от Наско Сираков, се похвали с 450 подписа за каузата „Да си върнем Левски“ до края на работния ден вчера.

„Скъпи левскари,

Вчера дадохме старт на подписка, с която целим да съберем максимално широка обществена подкрепа за това Левски да се върне на истински му собственици – неговите привърженици.

До края на вчерашния ден сме събрали 450 подписа и продължаваме активно да търсим подкрепа от всички левскари в страната и чужбина.

Подписи се събират в офиса на Сдружението на „Герена“ като повече информация можете да получите на телефон 0897557720.

Заедно с физическата подписка, стартирахме и онлайн петиция на сайта peticiq.com, където също можете да ни подкрепите – https://www.peticiq.com/levski

Малко по-късно очаквайте и бланка, която можете да разпечатате, попълните и ни изпратите сканирана на имейл [email protected].

Искрено се надяваме, че хиляди привърженици ще повярват, че всички заедно имаме силите да вземем съдбата на любимия си клуб в свои ръце и като една зряла общност да установим демократичен модел на управление, където чрез гласуване да избираме ръководството на любимия ни Левски.

Само Левски! Горд и независим!“, написаха от Сдружението.