" Мултиспорт" "замразява" картите

Те ще се активират отново след карантината, а парите няма да бъдат удържани от служителите

Новини
15:35 - 16 Март 2020
10739
"Мултиспорт" "замразява" картите

Една от най-големите и добри придобивки за служители у нас - картите "Мултиспорт", няма да бъдат активни по време на периода на извънредно положение в България. Много клиенти си задават въпроса какво ще се случи с парите, които директон са им удържани от заплатите.

Фирмата увери, че всичко ще бъде наред и никой няма да загуби средства, а самите карти ще бъдат активни веднага след вдигането на карантината.

"Мултиспорт" побърза да успокои всички свои клиенти и пусна официално съобщение:

"Скъпи клиенти, ползватели и партньори,

Във връзка с постановлението на Министъра на здравеопазването от 13.03.2020 г. за ограничаване разпространението на COVID-19 и забраната за достъпа до обществени места, в това число и спортни обекти, искаме да ви уведомим, че услугата MultiSport ще бъде замразена, считано от 13.03.2020 г.

Това означава, че всички карти MultiSport няма да бъдат активни до вдигане на забраната за посещение в спортни обекти.

След възстановяване нормалния ритъм на работа, неизползваният абонамент ще бъде активиран, когато услугата бъде възстановена.

Искаме да призовем всички да запазят спокойствие, без да подценяват ситуацията, която се променя динамично и ни напомня, че сме част от една по-широка общност и имаме отговорността да се грижим един за друг.

Екипът на MultiSport ви благодари за разбирането и остава на ваше разположение.

Бъдете здрави!"