"Ние идваме!" става политическа партия

Новини
10:00 - 07 Юни 2023
3855
"Ние идваме!" става политическа партия

"Ние идваме!" става политическа партия. Това обявиха от движението на Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов.

Те подчертават, че ще дадат възможност на хората, които държат на законите и демокрацията, да имат свое политическо представителство.

От движението посочват, че повече от месец са критикували варианта за сключване на правителствена коалиция между ГЕРБ и ПП/ДБ, под закрилата на ДПС. Те поясняват, че избирателите на ПП/ДБ са останали измамени, след като кабинета Денков-Габриел вече е факт.

Никой не може да ни убеди, че когато се събират една лъжа с друга, се получава нещо добро. Няма такава политическа математика. Днес ни убеждават, че хаосът в институциите е резултат от многото избори, а не от действията на мафията и корупцията, изтъкват от "Ние идваме!".

По думите им миналата тройна коалиция между БСП, ДПС и НДСВ отново е "спасявала" България, но също така е дала старт на най-голямата корупция, която е продължила с 12-годишното управление на Борисов.

"Ние идваме!" не спестиха и критики към президента Румен Радев. Според тях той има вина за сегашното положение, защото вместо да върши работата си по закон, се е превърнал в люпилня на политически проекти.