"Синя" агония: Дуетът Наско - Мъри се разпадна с трясък

Стоилов си стяга куфарите, Сираков бил псевдо собственик

Футбол
18:36 - 10 Март 2023
15526
"Синя" агония: Дуетът Наско - Мъри се разпадна с трясък

Разнобоят между отговорните фактори в Левски доведе до разпадането на смятания доскоро за найш-стабилен дует в българския футбол - този между Наско Сираков и Мъри Стоилов. Треньорът затвърди коренно различна позиция от мажоритарния собственик и отсвири пресконференцията му.

В четвъртък Сираков анонсира разговор с журналисти през следващата седмица, която да даде съвместно със Стоилов. Той дори каза, че двамата се разбират много добре. "Ще видите във вторник, че със Стоилов се разбираме с една дума."

На брифинг преди двубоя с Ботев Враца обаче Стоилов отсече: "Във вторник най-вероятно няма да присъствам на пресконференцията."

Той говори и за офертите към играчи за Левски. Преди ден Сираков каза, че е лъжа, че в клуба е имало предложения за 6 млн. лева.

"Имахме предложения и оферти за играчи. Казах го вече. Това е моята истина за случаите. Имахме сериозни предложения за играчи, над 2,5 милиона евро. Прецени се, че не трябва да се продават играчи", каза треньорът на сините.

"Имаше предложения за около 6 милиона. Това е моята истина, която може да се потвърди с официални документи. Отказахме всички, аз не бягам от решението си. Не мога да лъжа и никога не съм лъгал. Питайте Сираков какво е имал предвид."

Стоилов дори говори, че няма проблем да напусне.

"Най-лесно ми е да си почивам. 13 години стоях далече от Левски заради псевдособственици."