"СкандаУ" тръгват на турне

През ключалката
12:32 - 03 Май 2019
2130
"СкандаУ" тръгват на турне

Група "СкандаУ" събират Хайвера на среща през есента. Градовете Габрово, Шумен, Варна, Русе и Пловдив ще бъдат домакини на второто турне на групата, която преди по-малко от месец събра повече от 14 000 свои фенове в най-голямата зала в страната – „Арена Армеец“ в София. 

"СкандаУ Хайвера Tour" – ще стартира на 7-ми септември от град Габрово зала Орловец. В същия месец, на 28-ми, Арена Шумен ще бъде домакин на грандиозното шоу, което част от армията им вече видяха в София. На 5 октомври Дворецът на Културата и Спорта във Варна ще посрещне Тото, Лъчо, Светли Къслев и СкандаУ Бенд. Русенци ще се включат на 26-и октомври в Монбат Арена. 2-ри ноември е последната дата от турнето, което ще приключи в Пловдив, зала Колодрум. Концертите навсякъде започват в 20.00 часа.

За последните две година момчетата бяха обявени два пъти за група на годината на Годишните музикални награди на БГ радио, две поредни години Група на годината на Българските Хип-хоп награди – 359 Hip Hop Awards, а „Чужди усмивки“ стана песен на 2018. The one Lifestyle Awards също отличи СкандаУ като група на 2018, а „Чужди усмивки“ като балада на годината.