"Спаси София" издига свой кандидат за кмет

Гражданската инициатива е готова да предложи и свои районни шефове

Новини
22:28 - 23 Юли 2019
3410
"Спаси София" издига свой кандидат за кмет

Гражданската инициатива "Спаси София" издигна свой кандидат за предстоящите кметски избори в столицата. Това е Борис Бонев.

"Представяме ви Борис Бонев - нашият независим кандидат за кмет на София. Предприемаме тази стъпка след години неуморна работа и много инвестирано лично време за каузите ни за София. Успяхме да постигнем много, но искрено вярваме, че можем да дадем много повече на любимия ни град. Написахме и План за София: най-подробната програма за управление на столицата. Вярваме, че в нея всеки ще открие интересни предложения и идеи за своя квартал и града ни като цяло", пишат във Фейсбук.

Сдружението открай време се бори с корупцията и некадърноо управление на София, като редовно публикува на своята Фейсбук страница снимки и видеа от нелепи ремонти и дейности на общината.

"Разхождам се из София и единственото нещо, което правя, е да се ядосвам. Хората, които сега управляват, си броят мандатите, а на нас животът ни минава, но проблемите остават", заяви той по време на обявяването на кандидатурата си.

"Спаси София" смята да издигне и кандидати за районни кметове.