"Златната топка" хвали Назон и ЦСКА

Спорт
14:20 - 24 Октомври 2022
1825
"Златната топка" хвали Назон и ЦСКА

Асистенцията на нападателя на ЦСКА Дюкенс Назон с пета за гола на Лазар Туфегджич срещу Ботев (Враца) предизвика възхищението на феновете на „армейците“, но и на актуалния носител на „Златната топка“ Карим Бензема. "Червените" биха с 4:0 като гости в мач за първенство. 

Френският нападател на Реал (Мадрид) постави коментар с три огъня на публикацията на хаитянския таран в „Инстраграм“, с която 28-годишният играч на „армейците“ демонстрира магическото си докосване на стадион „Христо Ботев“ във Враца.

Явно Бензема и Назон се познават, тъй като звездата на „белия балет“ може да коментира изявите на нападателя на ЦСКА. Припомняме, че макар и национал на Хаити, Дюкенс Назон е роден и израснал само във Франция.

Въпреки това изключително шокиращ е фактът, че футболист от световен гранд е последовател на играч от българското първенство и коментира негови публикации в социалните мрежи.

В коментари към публикацията си Бензема получава покани от български футболни фенове да се присъедини към любимия им отбор. Има призоваващи го да премине в ЦСКА, Левски и дори Хебър (Пазарджик).