Рачков категоричен за Мария Игнатова

Двамата се събраха отново или поне по работа

Нещо за четене
16:35 - 09 Септември 2024
28858
Рачков категоричен за Мария Игнатова

Димитър Рачков и Мария Игнатова се събраха отново или поне по работа. Доказателство е последната им обща снимка, която Иван и Андрей публикуваха в инстаграм. На кадъра се вижда, че бившите влюбени гълъбчета са заедно на маса. Както стана ясно още през юни, водещ ще бъде Димитър Рачков. Мария пък ще е панелистка заедно с Иван и Андрей. Те ще помагат на гост-звездите във всеки епизод.

Вторият сезон на забавното предаване "Пееш или лъжеш" започва след месец в ефира на Нова тв. Стартът на атрактивното шоу ще даде Рачков, който всяка неделя ще посреща популярни български изпълнители, готови да се впуснат в необичайно приключение да намерят изкусните певци сред умели имитатори.

Чрез харизма и артистичност претендентите трябва да убедят гост-звездата, че притежават музикален талант. Панел от съветници ще се включи активно в разпознаването на езика на тялото, движението на устните и сценичното поведение на участниците - знаци, които биха могли да отличат пеещите от лъжещите. Зрителите ще видят Мария Игнатова, Иван Христов и Андрей Арнаудов в различна роля като постоянни панелисти, които ще дават напътствия на гост-звездата. Всяка седмица към тях ще се присъединяват и още двама известни съветници.

В социалните мрежи вече текат залози дали Мария и Рачков ще се съберат като двойка. "Старата любов ръжда не хваща" – коментират те, надявайки се на ново начало между обичаната двойка. Всъщност, продуцентите разчитат именно на зрителското любопитство и затова са поканили Мария Игнатова да се включи в шоуто. Самият Рачков е категоричен, че няма как да даде пореден нов шанс на отношенията си с блондинката. "Ние сме в чудесни отношения, чуваме се от време на време, но е несериозно да се смята, че съвместната ни работа може да прерасне в сватба. Любовта ни с Мария е минало – и за мен, и за нея, и двамата сме наясно с това и няма никаква интрига", достатъчно красноречив е комика.

Припомняме, че дуото от "Господари на ефира" изкара заедно 8 години, а се разделиха преди 7 лета. Мария набързо се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков, с когото е в развод. Последният им общ кадър е от ноември 2023 г., няколко месеца преди да хванат журналиста да кара пил. Рачков пък изкара няколкогодишна връзка със силиконката Анита Димитрова, която е 27 години по-млада от него. След раздялата с изкусителката комикът се зарече повече да не се загаджва с твърде млади момичета.