Рачков намери нов мъж на Мария Игнатова

Където Нойзи, там и Иринкова - няма голямо значение, сватоса я бившият й

Нещо за четене
11:37 - 23 Септември 2024
17534
Рачков намери нов мъж на Мария Игнатова

Близначките Виктория и Валерия успяха да изпотят Веселин Маринов, който трябваше да разгадае кой пее и кой лъже в завърналото се шоу на Нова тв, видя Lupa.bg. Трубадурът от Полски Тръмбеш се прекръсти три пъти и запя „Да се събудиш до мен“ заедно с близначките, но когато те отвориха усти той грейна, а залата избухна в бурни аплодисменти в шоуто „Пееш или лъжеш“.

"Ще се побъркам, ако стане резил", заяви Веско преди финала.

Не сгреши. Валерия и Виктория Топалски се занимават с народно пеене от 10 години. Имат златни медали от редица фолклорни конкурси. Участва ли са в ТВ шоуто „Звездите в нас“, в отбор „Софи Маринова“.

Шегите на Рачков спасиха шоуто, което не може да се каже, че е особено интересно. Бившият на Мария Игнатова не спря да се шегува с нея, както и с "баджанака си" Веселин Маринов. 

На второ място остана Ивайло Иринков, който „взриви“ с глас и харизма. Той се занимава с музика от малък. През 2001 година печели музикалния конкурс „Сезони“ в Бургас. Сега работи като шофьор, но музиката винаги ще бъде част от живота му. Мария Игнатова се поинтересува от инстаграма на Ивайло, а Рачков бързо я сватоса:

"Където Нойзи, там и Иринкова - няма голямо значение, все тая. Мария Иринкова" - заяви през смях бившият й. 

Ивайло Иринков