Рачков проговори за любовта и новата си

Много неща ми се случиха през последната година, изповяда се актьорът

Нещо за четене
17:26 - 18 Септември 2023
8919
Рачков проговори за любовта и новата си

"Имам провинциална амбиция на всяка цена да съм на екран. Да не изтърва кокала, защото други го хващат", каза той на майтап. "Важното е да сме здрави, да имаме сили да продължаваме, защото нашият бизнес не е лек. Но то лека работа няма. Нямам проблеми да кажа, че ставам на 51. Как изглеждам?", попита Рачков в предаването "На кафе" по Нова телевизия.

"Много неща ми се случиха през последната година. Наскоро се замислих и си дадох сметка, че последната година ми мина доста бавно. Освен формата "Като две капки вода" стартира "С Рачков всичко е възможно" първи сезон. Снимах филм за БНТ, турне имам в момента. Динамичен ми е животът, не се оплаквам. Аз винаги искам да си почивам, но като остана 5-6 дни без работа и нещо почва да ме подпира и да ми става неспокойно", коментира Рачков.

"Отдавна не обръщам внимание на критиките, особено на тези фейсбуци. Това е лоша среда, нехигиенична. Ако четеш коментарите за себе си, трябва да скочиш от Аспаруховия мост. Няма неоплют човек в България. Важното е ти да се чувстваш добре и да знаеш, че си си свършил качествено работата. За мен най-голямата награда е да видя едни усмихнати лица, когато изляза от студиото. Тези хумористични предавания са един оазис, не само за зрителите, а и за мен самия. Винаги съм казвал, че нямаш право личните си проблеми да ги пренасяш върху зрителите."

"Любовта изисква тишина и спокойствие. Никога не съм знаел защо съм толкова интересен на медиите относно личния ми живот. Нито съм плейбой, нито съм висок, криви крака... Господ това ми е дал. Аз се забавлявам с тези неща. Аз не давам интервюта за личния си живот, те и без това пишат, каквото си искат", заяви Рачков, цитиран от България днес.