Рачков търси артистични българи

Актьорът е новият водещ на атрактивното музикално шоу „Пееш или лъжеш“

Нещо за четене
12:37 - 17 Юни 2024
1704
Рачков търси артистични българи

Димитър Рачков е новият водещ на атрактивното музикално шоу „Пееш или лъжеш“, което се завръща тази есен в ефира на Нова тв с втори сезон. Заедно с него на сцената ще се появяват атрактивни, артистични и различни българи, готови да убедят цяла България, че притежават певчески талант.

Дали участниците са изкусни певци, или неподозирано умели имитатори, ще преценят любими български изпълнители, които също ще станат част от шоуто. От седем претенденти във всеки епизод само един ще бъде избран да пее в дует с гост-звезда. Ще бъде ли успешен този дует или само шоу спектакъл? Това зависи от избора на звездата и напътствията на панел от съветници - любимци на телевизионната аудитория. За разлика от други музикални предавания, в „Пееш или лъжеш“ победата не е въпрос на вокални възможности, а на сценично присъствие и артистизъм.

Кастингът за участие в хитовото шоу вече е отворен и набира харизматични личности, готови да  застанат под светлините на прожекторите и да спечелят симпатията на всички със своето атрактивно поведение на сцена. „Пееш или лъжеш“ търси най-убедителните и уверени хора, които могат да спечелят парична награда, докато се забавляват в компанията на водещия Димитър Рачков и други български знаменитости.