Радина Боршош с неочаквано предложение към Александър Сано

Култура
13:58 - 27 Март 2020
10814
Радина Боршош с неочаквано предложение към Александър Сано

Доблестни мъже в пожарникарски униформи отново ще са в центъра на събитията в „Ягодова луна“. Справедливостта и търсенето на истината е основна цел и за Любо (Асен Блатечки), и за Георги (Александър Сано) в предстоящия епизод на сериала.

Преди да дадат нови показания срещу от Боян (Димо Алексиев) за опита му да отвлече Рая (Радина Боршош), двамата ще разберат, че тези, които Георги е дал от злополучната вечер в клуба са подменени и напълно се различават от случилото се. От полицията ще ги уверят, че ще намерят виновника, но обещанията няма да бъде приети за чиста монета и от двамата пожарникари.

В личен разговор между баща и син Боян ще постави въпроса за Георги Джамбазки и неговия баща Димитър. Това ще върне Ангел тридесет години назад към последния му сблъсък с Димитър. Зрителите ще станат свидетели на история, която ще разкрие как Димитър е заловил тогавашния началник на пожарната – г-н Генчев, докато извършва една от тъмните си схеми. Ангел няма да остане равнодушен към въпроса на сина си и отново ще отправи предупреждение към него да внимава в отношенията си с Георги и най-вече с Рая.

Междувременно Светла (Стефка Янорова) ще сподели на най-близката си приятелка Ширин (Ширин Карнобатлъ) за предложението на Чавдар (Деян Донков). Феновете на сериала ще бъдат изненадани от разговора между двете приятелки и решението на Светла. В предстоящия епизод те ще могат да проследят и специалната вечеря, на която ще стане ясно дали Чавдар ще получи шанс с несподелената си любов, която е чакал и крил толкова години.

Предстои още едно неочаквано предложение, този път от Рая към нейния рицар-спасител Георги. Срещата му с нея в клуба обаче отново ще бъде свързана с неприятности, след появата на бившата му половинка Ирина, която е убедена, че между него и дъщерята на началника му има нещо. Какво ще бъде предложението на Рая към Георги и каква ще бъде реакцията на Ирина в ситуацията, на която ще стане свидетел? – ще стане ясно на 31 март в предстоящия епизод на сериала.