Радина Червенова : Добре, че махнаха Коко от БНТ!

През ключалката
19:44 - 30 Април 2019
5585
Радина Червенова: Добре, че махнаха Коко от БНТ!

Половинката на бившия шеф на БНТ Коко Каменаров Радина Червенова не приема тежко факта, че съпругът й вече не е началник на обществената медия. Напротив – водещата дори е доволна, че мъжът й не е подложен на жестокото напрежение, което неминуемо съпътства всеки, седнал на горещия стол в телевизията.

Каменаров подаде оставка на 24 април, след като съдът го осъди условно на година и три месеца за шофиране в нетрезво състояние.

Радина сега се чувствала по-спокойна и споделяла с колежките си, че се радва, че Коко вече има нормален живот, а не е вечно на тръни, както е бил през цялото време по време на недовършения си мандат. „Беше подложен на жесток стрес, прибираше се от работа все през нощта, не можех да му видя очите. Това може ли да е нормален живот?! Освен това се изпокара със страшно много хора, които постоянно му тровеха живота”, споделила тв звездата.

Радина има и по-сериозна причина да не е затормозена от оставката на Коко и тя е свързана със здравословното й състояние. Водещата бе диагностицирана с онкологично заболяване преди около година и почти толкова вече не е на екран заради сериозното лечение, което предприе във Франция. Журналистката продължава да е в болничен и съвсем естествено, има нужда от внимание и грижи. Сега, когато Каменаров вече не е денонощно ангажиран, Червенова е доволна, че може да разчита много повече на подкрепата му.

Самият Коко пък твърди, че не съжалява, че вече не управлява телевизията. Следващите няколко месеца предвиждал да си почива. "Ставах в 6,30 всяка сутрин, което е много рано за мен - цял живот съм се събуждал след 10. Натрупа се сериозна умора", призна Каменаров.