Радина си прибра неверния Коко Каменаров за пари

През ключалката
17:20 - 12 Юни 2020
37959
Радина си прибра неверния Коко Каменаров за пари

Измамената съпруга Радина Червенова се е върнала от Швейцария в опит да спаси брака си с неверния Константин Каменаров, научи Lupa.bg. Причината за пируета на телевизионната легенда обаче не е емоционална, а фискална - двамата в момента нямат други доходи, освен общия бизнес, който започнаха миналата есен, след като един след друг бяха изметени от БНТ.

След като се оказа, че бившият шеф на "Сан Стефано" 29 има връзка с бизнесдамата Михаела Калайджиева, Радина си събра багажа и избяга при щерката си от първия брак Деси в Швейцария. След няколкомесечен престой в Страната на шоколада обаче Червенова са притеснила, че тежи финансово на ръцете на наследницата си и решила да се прибере, за да подхване семейното предприятие с Коко.

След като и двамата бяха отстранени от БНТ в рамките на няколко месеца, те основаха своя фирма. "Малката компания" ЕООД се води на името на Каменаров и е основана на 26 юли 2019-а. Офисът се намира в София, в близост до Майчин дом. 

Услугите, с които фирмата се занимава, са медийни консултации, реклама и софтуер. Според запознати идеята за бизнеса е била именно на Радина, но покрай отсъствието й работата зациклила сериозно. По тази причина шармантната дама решила да се прибере в България.

"С Коко се прегърнаха отново и уж всичко е простено, но е ясно, че бракът им отдавна е изчерпан и е напълно фиктивен. Държи ги заедно само фактът, че с общите си връзки изкарват някой лев, защото след благата държавна служба и те видяха какво е да се бориш за всеки лев", шушукат близки до ВИП семейството.