Радост! ​​​​​​Соу остава в ЦСКА

Спорт
11:12 - 06 Октомври 2020
4317
Радост! ​​​​​​Соу остава в ЦСКА

Трансферът на Али Соу във френския Дижон се провали в последния момент и нападателят ще продължи да бъде част от ЦСКА. Футболистът сам разпространи новината в Инстаграм профила си. 

"Имаше няколко предложения от европейски клубове, включително Дижон. Сърцето ми обаче е червено и реших да остана в ЦСКА, където е семейството ми. Винаги, когато ЦСКА ме потърси аз съм готов. САМО ЦСКА".

Малко след полунощ Али Соу бе потвърдил трансфера си и дори благодари на феновете на ЦСКА отново с пост в , който впоследствие бе изтрит.

Ето какво написа тогава Соу: „Не съм добър в сбогуването, но днес трябва да изкажа благодарности към един от най-великите клубове в българската футболна история ЦСКА София. Голямо благодаря на президента и ръководството, на моите страхотни съотборници, на целия треньорски щаб и на бай Добри. Най-вече благодаря на феновете за подкрепата и затова, че винаги са били до отбора“

Според медиите във Франция трансферът е пропаднал заради технически проблем. TMS системата е блокирала и не е позволила сделката да бъде регистрирана навреме. Регистрацията е осъществена 5 минути след затваряне на трансферния прозорец и не е била приета от местните власти.