Рафаел Варан иска да напусне Ман Юнайтед

Спорт
14:54 - 24 Ноември 2023
2048
Рафаел Варан иска да напусне Ман Юнайтед

Централният защитник на Манчестър Юнайтед - Рафаел Варан, би искал да напусне клуба през януарския трансферен прозорец. Бившият френски национал се надява, че „червените дяволи“ ще му дадат зелена светлина и ще му позволят да си тръгне през зимата.

Твърди се, че 30-годишният бранител не е доволен от настоящата си ситуация на „Олд Трафорд“. След контузията, която го извади от игра за един месец в началото на сезона, бившият защитник на Реал Мадрид получава минимален шанс за изява в Юнайтед. Варан е играл само 116 минути под ръководството на Ерик тен Хаг, откакто се завърна след травмата си в края на месец септември.

Журналистът на германската версия на Sky Sports - Флориан Плетенберг, съобщи, че Байерн Мюнхен обмисля да вземе световния шампион през януари. Въпреки това, както стоят нещата, баварците все още не са постигнали някакъв сериозен напредък в преговорите с обкръжението на французина.

Смята се, че Манчестър Юнайтед е определил цена между 20 и 30 милиона евро за централния защитник и не желае да го дава под наем през януарския трансферен прозорец, като ще се надява единствено на директна продажба.