Райна Караянева живее на краставици и вода (Снимки)

В най-слабия си период актрисата е тежала 38 кг

Нещо за четене
17:44 - 11 Септември 2023
12956
Райна Караянева живее на краставици и вода (Снимки)

Райна Караянева живее на кисели краставички, оризови барчета и вода. Това си купи за вечеря актрисата от столичен супермаркет, съобщава в последния си брой седмичника "Уикенд” . Тя бе в компанията на наследника си - 9-годишния Антоний. Майка и син си купиха два буркана кисели краставички, кутия оризови барчета и две шишета вода с витамини, която очевидно беше за Райна.

Райна на пазар със сина си

34-годишната блондинка беше доста грижовна с хлапето и го попита дали иска нещо за ядене, но явно то се е метнало на майка си и е доста злоядо, защото не пожела нищо. Хлапето е наследило и красотата на Караянева, като след някоя и друга година ще разбива женските сърца.
Райна се държа мило и любезно с продавачката в магазина, не се звездееше, не носеше тъмни очила и не се оглеждаше дали е разпозната. Бившата половинка на Башар Рахал очевидно гладува и се ограничава в консумацията на храна. Красавицата е признавала, че като тийнейджърка е страдала от хранителни разстройства - анорексия, която преминала в булимия.

„Анорексията ми започна не заради борба с килограми и желание да изглеждам по-добре, а по-скоро с желанието да впечатля родителите си и главно баща ми. Винаги ми е казвал, че не се храня достатъчно и в един момент реших да му покажа какво значи да не се храня достатъчно и започнах с намаляването на количеството храна, след това изключих 90% от нещата, които консумирах. Постепенно организмът ми се изтощи от неядене и преминах към стадия на булимията, в който поемах неограничени количества храна за отрицателно време и след това я повръщах. Не е имало момент преди хранителните разстройства, в който да съм си мислила, че има проблем с теглото. Започна като демонстрация пред родителите ми и се стигна до болестно състояние“, разкривала е актрисата.

Тя смятала, че става все по-красива с всеки свален килограм. Така успяла да се докара до критичните 38 кг, при ръст над 1,70 см. Райна се взела в ръце и успяла за два месеца да се върне към старото си тегло от 55 кг. Днес блондинката тежи около 50 кг и стриктно следи какво слага в устата си, защото не иска да качи и грам.