Райна: Майка ми издъхна в ръцете ми

Певицата просълзи своите последователи в социалната мрежа с емоционален пост за родителката си

Нещо за четене
17:22 - 11 Юли 2024
10846
Райна: Майка ми издъхна в ръцете ми

Райна просълзи своите последователи в социалната мрежа с емоционален пост за своята покойна майка. Певицата разкри душата си и сподели колко много й липсва и как не спира да мисли за нея всеки ден.

Освен трогателните думи на почит и преклонение пред майка си, изпълнителката публикува и няколко черно-бели фотоси от своето детство в Сандански, запечатали щастливи мигове заедно.

“Преди 3 години в ръцете ми издъхна жената, дала ми живот, държала ме в ръцете си, пазила ме до последния си дъх, треперела над мен и моя брат – нашата любима и непрежалима майчица… Бояна – красива и одухотворена като името си, моя пример за нежност, добродетел и любов… Време минава, а споменът за теб, мамо, все по-жив става… Това не минава, не отшумява, не става по-леко… Липсата ти е все по-осезаема… Болезнена…Моля се, Господ да е отредил за душата ти по-добро от тук място и да те е срещнал с близките на сърцето ни хора и животинки, които си отидоха преди теб… Гледах снимки с часове, толкова спомени, толкова емоции… Една жена, а всъщност – ВСИЧКО! Царство ти небесно, мила мамо! Почивай в мир и светлина! Старая се да бъда твоето достойно продължение! Обичаме те!” – постът на фолк звездата е подписан както от нейно име, така и от брат й Огнян и баща им Кирил Терзийски.