Райна смени Башар с млад красавец

Самата тя показа снимка с новия си любим

Нещо за четене
12:25 - 21 Юли 2023
5840
Райна смени Башар с млад красавец

Млад и сексапилен брюнет топли леглото на Райна Караянева, откакто не е с Башар Рахал, стана ясно през уикенда. Самата тя показа снимка с новия си любим, след като само преди 2 месеца се опитваше да отрича информацията, че с актьора са се разделили.

За новия мъж на Райна все още не са известни подробности, освен че изглежда добре и видимо е по-млад от Башар Рахал. През есента актьорът трябва да навърши 49 години, а вече бившата му половинка след дни трябва да стане на 34.

Бившата манекенка, набедена за актриса благодарение на връзката си с Башар, показа снимка с актуалната си тръпка, без да споменава нито къде е правен фотосът, нито как се казва човекът, който позира заедно с нея, нито с какво се занимава, нито в какви отношения са двамата.

Но не е трудно да се досетиш, че това е новият й мъж, около когото явно смята постепенно да разбулва мистерията, за да поддържа интерес към себе си, пише „Уикенд“.

Благодарение на Башар бившата моделка получи роли на голям екран, имаше възможност да се изявява като продуцент и да звездее с интервюта във всевъзможни предавания.