Райна спи с ветеринаря Йерусалимов (Снимки)

 Пилето на фолка се запознала с доктора покрай любовта си към животните, заедно пътешестват из целия свят 

Нещо за четене
13:26 - 15 Април 2024
8451
Райна спи с ветеринаря Йерусалимов (Снимки)

Райна най-после си намери мъж и е истински щастлива в любовта. От няколко години изпълнителката от Сандански се люби със своя съгражданин д-р Вергил Йерусалимов, пише в. „Уикенд”. Той е уважаван ветеринарен лекар и двамата са се запознали покрай четириногите приятели. Пилето на фолка обожава животни, също като новия си любим.

Райна гледа да прекарва максимално време в родния си град Сандански и да подкрепя 38-годишния мъж. Бившата на Коцето е кака на любимия си с 4 години. Съграждани на двойката издават, че са много влюбени, но не демонстрират чувствата си в социалните мрежи, а спазват правилото за дискретност в личния живот.

Македонката обожава животните и много се радвала, че професията на новия й любим е именно да лекува четириноги. Райна смятала, че най-после е намерила достоен мъж, който да е баща на децата й. От обкръжението на брюнетката издават, че именно Вергил Йерусалимов е бил до певицата в най-тежкия й момент – смъртта на нейната майка, която почина от рак преди почти 3 години. Бившата на Коцето не крие любовта си към мачото, който освен умен, образован и красив, е и по-млад от нея.

За разлика от своите колежки, Райна винаги си е избирала мъжете по красота, а не по размера на банковите им сметки. Пайнерката не си пада по възрастни и запуснати мъже, а само по мускулести мъжкари, какъвто е и актуалният й любим.

Райна изтъква в свои интервюта, че е обиколила 55 държави, Вергил също обожава да пътува и при всеки удобен случай заминавал на екскурзия с половинката си. И двамата предпочитали да харчат парите си за екскурзии, а не за дизайнерски дрехи и безсмислени луксозни вещи. Двамата вече кроят планове за наследници, издават близките им.

В Сандански д-р Йерусалимов се слави с доста добро име. Мъжът няма пороци – нито пие, нито пуши, нито е зависим от дрога и хазарт (като някои нейни бивши партньори) и бил верен на певицата. Райна се ядосвала, че е загубила толкова време с неподходящи мъже – първо пияндето кокаиноман Константин, а след това ММА състезателя Валери Тюлеков. Тя не таи хубави чувства нито към Коцето, още по-малко към Валери, с когото се разделиха със скандал и намесата на полиция.

След шумната им раздяла мускулестият мачо се оплака в интервю, че Пилето на фолка има доста странни фетиши в секса и го изтезавала с исканията си. Брюнетката обичала да се маже със сметана, течен шоколад или да си сервира по тялото плодове и храна, което никак не допадало на Тюлеков. Той се чудел как да отклонява мераците за интимност на невротичната санданчанка, ожали се спортистът преди години в свое интервю.

Преди време Райна призна, че е страстна, но не и романтична натура. „При мен сексът трябва да е спонтанен. Обичам нови изживявания, харесва ми да разнообразявам, да сменям места, имам въображение“, изтъкна певицата, която явно си е допаднала в леглото с Вергил Йерусалимов.