Райна заби секси ветеринар

Нещо за четене
16:22 - 24 Септември 2021
15918
Райна заби секси ветеринар

Райна най-после намери своето щастие в любовта. Повече от година певицата има връзка със своя съгражданин д-р Вергил Йерусалимов. Той е ветеринарен лекар, като живее и работи в Сандански.

Любовта към четириногите приятели е събрала двойката. Райна, която гледа да прекарва максимално време в родния си град, потърсила кучешки лекар и попаднала на Вергил. Това се случило малко преди да загуби домашния си любимец Карпуз, който почина през пролетта на миналата година, пише „Уикенд”.

„Изгубих дете, не куче. Това беше ти за мен цели 13 години – моето бебче, детенцето ми”, проплака тогава Райна в социалните мрежи. Но точно като в приказките след всяка тъга идва и щастието. След сълзите по починалия си верен домашен любимец изпълнителката от „Пайнер” намерила утеха в лицето на мускулестия лекар.

Припомняме, че кучетата Дракон и Карпуз са с Райна още от времето, когато тя излизаше с Константин. Когато двамата се разделиха, домашните любимци останаха при певицата. Преди 4 години тя загуби Дракон и тогава с месеци не можеше да го преживее. 

Вергил е красив и образован

Македонката обожава животните и много се радвала, че професията на новия й любим е именно да лекува четириноги. Райна смятала, че най-после е намерила достоен мъж, който да е баща на децата й. От обкръжението на брюнетката издават, че именно Вергил е бил до певицата в най-тежкия й момент – смъртта на нейната майка, която почина от рак това лято. Бившата на Коцето не крие любовта си към мачото, който освен умен, образован и красив, е чувствително и по-млад от нея. За разлика от своите колежки, Райна винаги си е избирала мъжете по красота, а не по размера на банковата им сметка. Пайнерката не си пада по възрастни и запуснати мъже, а само по мускулести мъжкари.

Пилето на фолка и Вергил имали много общи интереси – те обичали да пътуват, да спортуват и да гледат филми. И двамата предпочитали да харчат парите си за екскурзии, а не за дрехи и вещи. Последната обща почивка на Райна и лекаря е била в Испания. „Уикенд” дочу, че фолк певицата вече натиска избраника си за деца, тъй като съвсем скоро ще чукне 40 години и е време да стане майка. Райна се ядосвала, че е загубила толкова време с неподходящи мъже – първо с Константин, а след това с ММА състезателя Валери Тюлеков.

Тя не таи хубави чувства нито към Коце, още по-малко към Валери, с когото се разделиха със скандал и полиция.