Рамос ридае на сбогуване: Моментът настъпи

Благодаря ти, Реал, ще се върна!, заяви капитанът

Спорт
16:40 - 17 Юни 2021
1099
Рамос ридае на сбогуване: Моментът настъпи

Серхио Рамос даде своята прощална пресконференция като играч на Реал Мадрид, с която отбеляза напускането си на кралския клуб. 

Тя се превърна в емоционална раздяла на защитника след цели 16 години на “Сантиаго Бернабеу”.

Договорът на играча приключва в края на този месец, а той отказа отправената му от Флорентино Перес оферта за ново едногодишно споразумение, тъй като желание му бе да преподпише за две години, а също така двете страни имаха разминавания от финансово естество и така и не успяха да постигнат компромис.

"Моментът настъпи, един от най-трудните в моя живот, но дойде моментът да си кажем довиждане. Пристигнах тук ръка за ръка с баща ми. Невъзможно е да не съм емоционален. Предпочитах да си кажем довиждане на нашия стадион “Сантиаго Бернабеу”. Благодаря, Реал Мадрид, винаги ще те нося в сърцето си.

 Това е края на уникален и прекрасен период в моя живот, но същои така на ново начало на надежда за бъдещето и желание да покажа най-доброто от себе си в следващите години и да добавя нови трофеи и отличия на своята сметка. Благодаря на всички. Това е по-скоро довиждане, а не сбогом, защото ще се завърна,” заяви досегашният капитан на Реал Мадрид Серхио Рамос.