Разкриха първия участник в "Гласът на България", бил е и в "Х Фактор"

Мартин Александров дълго време е работил като статист в Холивуд

Нещо за четене
17:23 - 04 Август 2023
15612
Разкриха първия участник в "Гласът на България", бил е и в "Х Фактор"

Бивш статист в Холивуд ще се изяви на сцената на „Гласът на България“ през есента. Мартин Александров е първия сигурен участник в шоуто.

Докоснал се веднъж до света на големите кино звезди и работейки рамо до рамо с тях от години, ето че Мартин Александров решава, че иска този живот и за себе си. От този момент той започва сериозна лична подготовка, като събира пари от продажба на свои картини в Лас Вегас, а през 2011 г. дори се явява в "X Factor", където докосва сърцата на публиката с топлия си плътен глас и атрактивна рокаджийска визия.

Мартин Александров

Може би някои помнят, че тогава той отпада на крачка от финала, а за да преодолее неуспеха, решава да работи над себе си и да се самоусъвършенства. Така Мартин стига до тренировките по Тай Чи, за да поддържа добра физическа форма. Освен това става съдържател на музикален оказион, а вътре в него създава студио, в което да репетира за следващата си звездна изява.

Дали този път късметът ще е на страната на чаровния холивудски статист и ще изгрее ли най-накрая неговата звезда на сцената на музикалното шоу по Би Ти Ви, ще разберем наесен.