Разкриха петима гей играчи в „Островът на 100-те гривни“

Сексуалното разнообразие в шоуто успешно конкурира природното разнообразие на Филипините

Нещо за четене
22:30 - 02 Октомври 2024
2276
Разкриха петима гей играчи в „Островът на 100-те гривни“

Сексуалното разнообразие в „Островът на 100-те гривни“ успешно конкурира природното разнообразие на Филипините. От трийсетината играчи, които акостираха на екзотичния азиатски бряг, за да се борят за дял от голямата награда от 300 бона, петима признаха, че са гей.

Броят им официално беше обявен от водещия Александър Сано след игра, в която участниците трябваше да познаят колко мъже и жени в предаването са с различна сексуална ориентация. Предположенията бяха за един или трима участници. Цифрата обаче се оказа по-висока. В риалитито още в началото сам се заяви като гей съдебният заседател Мимо-Гарсия. Към информацията за сексуалната си ориентация 26-годишният участник добави детайла, че е девствен и още търси любовта. Тенисистката Петя също не е крила, че си пада по своя пол и че от няколко години има връзка с жена. Спортистката наскоро влезе в разправия с инфлуенсъра Дзами, а той изгуби контрол, избухна, нарече я „турбо филмирана лесбийка“ и я разплака.

Иван, чирпанският Кен, вероятно е третият гей. Останалите двама играчи на Острова засега не са се афиширали открито. Нищо чудно и да не се наложи, ако зрителите ги разкрият първи.