Разкритие на Lupa.bg: Урко убил жена си в Ботевград след дело за развод

Ботевград е блокиран, жандармерията издирва 43-годишния килър, заклал съпругата си Камелия пред ателието й

Крими
21:19 - 19 Март 2019 (обновена)
4670
Разкритие на Lupa.bg: Урко убил жена си в Ботевград след дело за развод

37-годишната Камелия Минева, която бе заклана от мъжа си - 43-годишния Людмил Димитров в центъра на Ботевград днес около 17,10 часа, е била подлагана на системен тормоз от него. 

Репортер на Lupa.bg научи на мястото на инцидента, че в последните месеци живота на семейството бил истински ад. Миналото лято Камелия е била пребита от съпруга си, тъй като онзи я заподозрял в афера с друг мъж. Жената обаче не е подала жалба до полицията, тъй като не вярвала, че институциите може да й помогнат с нещо. Тя веднага подала молба за развод.

Извергът се оказа криминално проявен. Людмил е познат с прякора си Урко в града, научи нашия репортер.

Вчера сутринта е било първото заседание на бракоразводното им дело, което очевидно е изкарало от равновесие Людмил Димитров, допускат местните.

"Милата, работеше от сутрин до вечер, за да издържа този търтей. Напоследък много бъхташе, имаше поръчки за абитуриентските балове и не можеше да смогне. Когато Ками обяви, че го напуска, Людмил се озлоби към нея. Как му даде сърце да я застреля пред детето им?", бършеше сълзи млада жена, която работи в магазин в съседство до ателиетона Камелия. Тя не пожела да се представи с името си пред нашия репортер, защото се страхува.

Престъплението е станало около 17,10 часа пред шивашкото ателие на жертвата в ж.к. "Изток" в града. Според очевидци убийството е станало пред очите на едно от децата на семейството, което било в състояние на  шок.

Към 17.30 часа на тел. 112 е получен сигнал за жена с прободна рана на улица в кв. „Васил Левски“ в Ботевград. На място незабавно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Установена е самоличността и е констатирана смъртта на 37-годишната жена. Според някои медии, Камелия също се е обадила на 112, малко преди да издъхне.

42-годишният съпруг на Камелия Людмил Димитров е нанесъл смъртоносните удари при жестокия скандал между тях. Димитров успял да избяга от местопрестъплението. В момента целият град е отцепен от жандармерията, подкрепление за колегите си са оказали и полицаи от всички столични районни управления. Смята се, че Людмил е въоръжен и е възможно да стреля на месо. 

Жандармерия издирва Людмил, по прякор Урко. Целият Ботевград е блокиран от полицията