Разпръскват праха на Татяна Лолова в Лозенец

Нещо за четене
15:49 - 20 Май 2021
4895
Разпръскват праха на Татяна Лолова в Лозенец

Татяна Лолова ще продължи да бъде част от нас и от фестивала „Арт Поток“. Това обещание даде журналистът и писател Георги Тошев в навечерието на тазгодишното издание на форума. По инициатива на нейното семейство, част от прахта й ще бъде разпръсната в малкия залив в Лозенец, където бе разнесена и прахта на любимият й съруг Славето, съобщи Тошев.

По време на фестивала Александра Сърчаджиева ще разкаже за най-трудните и най-хубавите моменти от живота си. Това ще се случи в моноспектакъл на актрисата, съобщи продуцентът на „Арт Поток“ Димитър Тодоранов.

Премиери ще има и на постановките „Догодина по същото време“ пак с участието на Александра Сърчаджиева и Ненчо Илчев, както и на „Монолози за пениса“ с актьорите Кирил Ефремов, Павел Иванов и гост-звезда. В „Арт Поток“ ще се включи и музикалният спектакъл „Бай Рок“ с участието на Филип Аврамов-Фицата, Калин Вельов, Севинч Ибрахим, Милен Кукошаров и Цветан Андреев.

Лео, Иво Сиромахов и Ненчо Илчев, който се завръща с изцяло ново шоу с фокуси, ще са също сред специалните гости на фестивала. Пред публиката ще се поклони и певецът Веселин Маринов, който също ще представи автобиографията си. Дава заявка и че ще вземе китарата си за гастрола на Черноморието, за да изпее и някои от големите си хитове.

Общо четири театрални премиери се очакват в рамките на „Арт поток“. Това са „Монолози за пениса“ на режисьора Росица Обрешкова и с участието на Кирил Ефремов, „Догодина по същото време“ на Ивайло Христов, моноспектакълът на Александра Сърчаджиева „На живо“ и „Бай Рок“ с участието на Филип Аврамов и Калин Вельов.