Развод в Lupa.bg: Мисис Баба ошушкала кмета, преди да го изхвърли

Личности
15:40 - 15 Януари 2021
9146
Развод в Lupa.bg: Мисис Баба ошушкала кмета, преди да го изхвърли

Позастаряващата миска Дони Василева - Чачова „оскуба” безцеремонно кмета на Стрелча Стойно Чачов, преди да му посочи вратата с еднопосочен билет. Източник на Lupa.bg от средногорския град разкри, че „Мисис Баба Вселена” 2016 държала ключа към финансовите активи на градоначалника, който оставал гол като пушка след анонсирания развод.

В Стрелча се мълви, че всички нерегламентирани парични потоци, който влизали в общината, били пренасочвани през фирми на блондинката, за да не попаднат под ударите на Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси и кметът да стане клиент на КПКОНПИ и Стори Цацаров.

„Мой човек в общината разказа, че „бонуси” от обществени поръчки и де що има сенчесто спонсорство е минавало през сметките на хитрушата. Сега, след като обяви, че се развежда, „Мисис Баба” остава собственик на финансовите активи, а кметът, дето рече преди години Христо Стоичков, ще духа супата”, обясни читателят от Срелча.

В града се говори още, че Дони Василева още от началото на връзката им знаела, че мъжът й кръшка. Това, обаче, й дойде до гуша едва, след като понапълни гушка, затова смело излезе и анонсира края на брака им.

Дони и Стойно Чачов се ожениха през юни 2017 г. Преди това лъскавата баба ошушка друг виден ерген - Валентин Димитров - Вальо Топлото. Разпищолилият се бивш шеф на „Топлофикация” имаше връзка с повяхващата хубави, преди през 2006 г. да го спипат, че бърка с черпак в кацата с мед. Заради пилеене на държавни пари Топлото получи тригодишна присъда за безстопанственост, злоупотреба със служебно положение и нарушение на Закона за обществените поръчки.

Още тогава тръгнаха подозрения, че именно изкусителката Дони подала сигнала срещу любовника си, за да финализира връзката им, която вече успяла да монетизира покрай влюбения, та загубен Валентин Димитров.

Малко след Нова година Дони Василева - Чачова обяви през фейсбук, че се развежда с градоначалника на Стрелча. Причина за края на брака станали системните изневери на кмета-социалист. Или поне така твърди лачената баба в своя пост.