Разврат! Стотици секс труженички вършеят из Родопите

Общество
18:40 - 17 Януари 2020
10251
Разврат! Стотици секс труженички вършеят из Родопите

Новата мека на разврата у нас е Родопите, където все повече секс труженички упражняват най-древната професия. Елементарна справка в сайтовете за запознанства показва, че обявите за платена любов за областните градове Кърджали и Смолян са скочили двойно.

Ако доскоро секс услуги предлагаха около 60 дами, в момента над 100 жени предлагат платена любов. Всяка обява на ново момиче пък регистрира над 20 000 преглеждания в рамките само на часове.

Офертите примамват клиенти с ниски тарифи, които варират средно по 60 лева. Уловката обаче е, че ласките ще бъдат само в рамките на 30 минути.

За час цената е паднала до 100 лева. Всички момичета гарантират „усмивки след сеанса“, разполагат и с луксозни жилища. Някои дори са оферирали с 40 лева за 15 минути, насочвайки вниманието си към по-неплатежоспособни клиенти.

Други предлагат ВИП  ескорт в рамките на дни, като цената може да се договори. С условието обаче, че антураж за извън града се плаща допълнително.

"Всички момичета вече имат редовни клиенти. Както се вика, срещаме се на аванс. Господата може и да работят за скромно заплащане от порядъка на 900 лева, но всеки месец се отчитат при нас", разкрива едно от платените момичета.

Вниманието на занимаващите се с най-древната професия е насочено главно към Кърджали, отваря завесата 25-годишната платена робиня. Градът е с повече възможности, заради огромния брой гурбетчии и изселници, както и близостта с Гърция през "Маказа". Интересът към Смолян е далеч по-слаб, като се изключат зимните месеци и заработките на курорта Пампорово.

Както вече писахме, момичетата завъртат общо около 240 000 лева месечно от проституция в Родопите.

Десетки са жриците на любовта, които редовно практикуват най-старата професия в Кърджалийско и Смолянско.

По-голямата част от тях са „гурбетчийки“ за планинския регион и идват само когато клиенти се свържат по обявите им в сайтове за възрастни.

Основно пък голямото търсене е в областните градове. Други остават на гастрол по седмица-две, а клиентелата може да достигне до десет души дневно.