Рецидив: Бомбичка уцелила човек от щаба на ЦСКА

Пак ли ще бъдат помилвани клетниците от Сектор "Б"?

Новини
14:25 - 19 Септември 2022
4077
Рецидив: Бомбичка уцелила човек от щаба на ЦСКА

Пореден инцидент с феновете на Левски. По време на вчерашната победа на сините над ЦСКА с 2:0, човек от щаба на армейците е бил ударен с бомбичка. Физиотерапевтът на червените Иван Христов е бил уцелен по време на пирошоуто, което направиха от южната трибуна.

"Учил съм и работя повече от десет години, за да дарявам здраве на хората. Помагал съм на хора с най- различни пристрастия и ще продължа да го правя, защото преди всичко сме хора и след това фенове. Тази "бомбичка" за мой късмет падна до крака ми. Ако беше в главата най-вероятно нямаше да го пиша този пост! Победи и загуби ще има докато го има футбола, но Човеци дали ще останат, не знам!", написа той в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

За прегрешенията на сините привърженици няма да пишем и да ги изброяваме, тъй като те вече са безброй. И за учудване на много хора, досега наказанието е само "последно предупреждение". Винаги!

На тях им е позволено всичко, а чувството им за безнаказаност продължава да бъде част от самосъзнанието на Сектор "Б".

Колко пъти заради изцепките и хвърлените бомбички от Южната трибуна страдаха полицаи, охранители, цивилни хора? И пак нищо.

Явно някой чака смъртен случай, за да се вземат необходимите и вече доста закъснели мерки.

Почти всеки по-важен и голям мач на сините, каквото е и Вечното дерби, е обагрен в кръв, но галениците на всяка власт продължават да бъдат милвани с перо.

Сега остава намесата и на делегата на мача - Христо Ботев, който трябва прилежно да е описал действията на феновете на Левски.